Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/lobbybg/domains/lobby-agency.com/public_html/includes/ziron.php on line 33
Lobby Agency - Новини
facebook   twitter

pontika

viapontika

Община Царево - със сериозно присъствие пред паметника на българския екзарх Антим I в Одрин
14 Октомври, 2010

Тази събота от Царево за Одрин тръгват 150 души- граждани на Община Царево, които ще присъстват на тържествата,по повод 195 години от рождението на първия български Екзарх Антим I и официалното откриване и освещаване на паметника на бележития тракийски българин.
Събитието ще се състои на 17.10.2010 г.от 11 часа в двора на църквата”Св.св. Константин и Елена”,а организатори са Съюзът на Тракийските дружества в България,Тракийското дружество „Антим I”-град Бургас,църковното настоятелство на българските храмове в Одрин” Св.св.Константин и Елена” и „Св.Георги”и Генералното консулство на Р.България в турския град.Кметът на Царево Петко Арнаудов ще бъде сред официалните лица на тържеството, на което ще присъстват министър Божидар Димитров и представители на Държавната агенция за българите в чужбина.
Женската певческа група и мъжката битова група от Царево, както и и женската певческа група от с. Бродилово, ще участват в програмата за откриването на паметника.

LOBBY AGENCY


Категория: предстоящо

Взаимодействие между общините и строителните фирми от област Бургас в условията на глобална икономическа криза.
22 Април, 2009

На 22 април 2009г. /сряда/ от 11 ч. в залата на община Бургас ще се проведе работна среща между Областното представителство на КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ и КМЕТОВЕТЕ НА 13-те ОБЩИНИ в Бургаска област.
Мероприятието е съвместна инициатива на кмета на община Бургас,г-н Димитър Николов, и председателя на областния съвет-Бургас на Камарата на строителите г-н Димитър Янакиев.

Тема: „Взаимодействие между общините и строителните фирми от област Бургас в условията на глобална икономическа криза.”

Срещата е открита за журналисти.

LOBBY AGENCY
Соня Георгиева


Категория: предстоящо

ОТКРИТА ДИСКУСИЯ НА ТЕМА: Основни инфраструктурни проекти в морските общини за 2009 г. – eврофинансиране, проблеми и решения
26 Януари, 2009

В открито писмо до г-н Соломон Паси:
ДО СОЛОМОН ПАСИ,
ДЕПУТАТ В 40 НС


Уважаеми г-н Паси,

През лято ’2008 всички морски общини се сблъскаха с проблеми, произтичащи от изоставането на инфраструктурата спрямо строителството на жилища и курортна база.
Като кмет на една от най-бурно развиващите се общини - Царево предложих на колегите си от останалите крайбрежни общини в Бургаска област да проведем ОТКРИТА ДИСКУСИЯ, на която да бъдат поканени специалисти от МРРБ, МОСВ, Изпълнителна агенция „Пътища”, също така частни инвеститори и сдружения, които имат отношения към проблемите.

ВАШЕТО ПРИСЪСТВИЕ КАТО ДЕПУТАТ ОТ БУРГАСКИ РЕГИОН Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО ЗА МЕН И КОЛЕГИТЕ МИ.

Кметът на община Бургас Димитър Николов прие идеята за домакинство, тъй като Бургас е естественият георгафски и административен център на Южното Черноморие.

Защо е необходима открита дискусия?
Проблемът с изоставането на инфраструктурата от строителството на туристическа база е поставян неведнъж, но липсва цялостен анализ, както и търсене на конкретни решения за предстоящ сезон с достатъчно време за намирането им. Идеята е обсъждането да се проведе през още през зимата с поглед към лято ‘2009.

ТЕМА: Основни инфраструктурни проекти в морските общини за 2009 г. – eврофинансиране, проблеми и решения


Дата на събитието: 17 февруари, Начало: 10 ч.
Продължителност 2-3 часа

26 януари 2009
image

Петко Арнаудов,
Кмет на община Царево


Категория: предстоящо

 По-нoви публикации »
Lobby Agency © 2010-2019. All rights reserved.
Powered by Ziron. Theme by OverHertz OOD