Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/lobbybg/domains/lobby-agency.com/public_html/includes/ziron.php on line 33
Lobby Agency - Новини
facebook   twitter

pontika

viapontika

Аджибадем Сити Клиник Бургас с дежурни екипи за новогодишните празници
30 Декември, 2017

Бургазлии трябва да бъдат спокойни - в кардиохирургичната болница на Бургас Аджибадем Сити Клиник дежурни екипи ще се грижат за здравето им в празничните дни.

Нова година е повод за срещи и веселие, но това не означава да прекалим с яденето и пиенето и да стигнем по спешност до лекар.
image
За да бъде празникът истински и не безпокоим близките си, специалистите от „Аджибадем Сити Клиник Бургас съветват хората с високо кръвно и хронични сърдечни заболявания да бъдат умерени с алкохола и храната.

И все пак, ако почувствате неразположение или болка, имате хипертонична криза или излезете от ритъм, съветът е да да не отлагате посещението в болницата с предтекст, че е празник.

Кардиолозите предупреждават, че инфарктите в празничните дни не са изключение, затова при най-малко съмнение, трябва максимално бързо до се придвижите до най-близката болница с ангиографска лаборатория.
Трябва да се знае, че всяка минута при инфаркт е от изключително значение. Ако пациентът е дошъл до първия час, кардиолозите могат да ограничат засегнатата сърдечна зона до степен, след време да няма следи от него по отношение на работата на сърдечния мускул, на кардиограма, на кондиция и на начин на живот.
И обратното – при пациенти, които идват на третия, петия, шестия ден, инфарктът прави необратими поражения, а много често, ако все пак оживеят, пациентите стигат в последствие до операции и се инвалидизират за цял живот.
Много пациенти отлагат болницата с надеждата, че е нещо леко, че „ще мине”, защото не разпознават болката и решават, че не е нужно да се обърнат към лекар. Тогава наистина могат да се случат необратими неща.
Апелът на специалистите е при всеки симптом – задух, припадък, болка в зъбите, в гърдите, в гърба, дискомфорт, прималяване, необичайно изпотяване, да се придвижите до кардиоклиниката. Даже да е напразна тревогата, добре е човек да се консултира със специалист в болница, където да получи помощ и грижа.


Категория: предстоящо

ПОКАНА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ - 18.11.2014
14 Ноември, 2014

На 18 ноември, /вторник/ от 11 часа, в Капитанска зала на Интерхотел България, ще се проведе пресконференция на Председателя на Българската федерация по подводни спортове Атанас Катрафилов.
Поводът е приключилото наскоро световно първенство в Перу и успехите на отбора, посветени на загиналия трагично през септември техен колега Александър Лютаков- републикански шампион по подводен риболов.
Състезателите ще разкажат впечатленията си от престижния спортен форум.
Ще присъства и бащата на Александър Лютаков.

АГЕНЦИЯ ЛОББИ

Категория: предстоящо

"Лезгинка" танцува в Бургас
9 Юли, 2012

Държавният академичен танцов ансамбъл от Дагестан – „Лезгинка„ е в България за първи път, за да представи своя спектакъл пред българска публика с две представления в София и Бургас, организирани от музикално-продуцентска компания Жокер медиа.

На 11 юли от 20.30 часа ще е представлението в Летния театър в Бургас. Уникалният спектакъл включва виртуозни изпълнения, съчетание на традиционното национално изкуство на Дагестан и съвременни хореографски композиции.

Билетите за спектакъла са на цени от 15 и 20 лева и могат да бъдат закупени от касата на театъра на ул.„Александровска” и от ресторант „Бохеми”. Държавният академичен танцов ансамбъл „Лезгинка„ е създаден на 6
септември 1958 година от Танхо Селимович Израилов, който е бил ръководител на ансамбъла в продължение на 20 години. През 1961 година ансамбълът получава званието „Почетен“, а през 1994 година и „академичен“. През годините ансамбъл ”Лезгинка„ е обиколил над 60 страни по света и е печелил награди от 47 световноизвестни фестивали за фолклорни танци в целия свят. От създаването му в „Лезгинка„ са работили 57 заслужили артисти на Дагестан, 5 народни артисти на
Дагестан, 5 заслужили артисти на Русия, 1 заслужил артист на Съветския съюз, 1 заслужил деятел на изкуството на Русия и 1 народен артист на Русия. В момента съставът на ансамбъла се състои от 90 човека.

През 2001 година „Лезгинка „ е удостоен с отличие от президента Путин „За заслуги в развитието на хореографското изкуство“. Художествен ръководител на състава е заслужилият артист на Дагестан – Хангереев Зулумхан Зулумханович, а директор на ансамбъла е Магомедов Джамбулат Мусаевич.
image

Категория: предстоящо

На 04. август ще се състои съвместна пресконференция на Нешка Робева и танцова формация Петлите
2 Август, 2011

На 04. август /четвъртък/ 2011 г. от 12 часа в заседателната зала на Община Бургас ще се състои съвместна пресконференция на Нешка Робева и ръководителя на танцова формация „Петлите” към дома за деца и юноши „Коджакафалията” Георги Димитров.
Известната ни треньорка,която подкрепи националното турне на „Петлите”, отново застава с името си в защита каузата на децата,лишени от родителска грижа.Част от средствата,събрани от продажбата на билети за новия галаспектакъл на Робева ”Купонът” ,който ще се играе на 15 август в Летния театър на Бургас, ще бъдат предоставени на ТФ „Петлите”.
Община Бургас дава силно рамо на танцуващите сирачета.Летният театър е предоставен без наем от кмета на Бургас Димитър Николов,а културните институти в Общината оказват логистична подкрепа за осъществяване на културното събитие.

LOBBY AGENCY


Категория: предстоящо

Строителната гимназия изпраща абитуриенти с концерт на „Охлюва”
18 Май, 2011

По нетрадиционен начин ще протече тази година раздялата на абитуриентите с ПГСАГ „Кольо Фичето”.Ръководството на професионалната гимназия реши да се възползва от възможностите,които предлага обновената сцена на”Охлюва” в морската градина.
В петък, 20.05.2011г. от 12.30, на открито, пред възпитаници на училището,родители и гости ще се състои символичният старт в живота на зрелостниците.
Учениците от по-долните класове са приготвили богата програма, с която да направят празника незабравим. Скечове, интересни провокации, модерен балет, ориенталски и народни танци, съвременни мелодии и госпъл ще оживят откритата сцена, а участниците са амбицирани да покажат, че освен строителни умения, възпитаниците на”Кольо Фичето”притежават безброй артистични таланти.
LOBBY AGENCYКатегория: предстоящо

« По-стари публикации 
Lobby Agency © 2010-2018. All rights reserved.
Powered by Ziron. Theme by OverHertz OOD